FOTBAL  »  LIGA 2  »  SSC FARUL

Marica dă detalii de la negocierile cu oamenii din conducerea SSC Farul! Ce a cerut + decizia radicală pe care sunt suporterii gata să o ia

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 10:59

Ciprian Marica a recunoscut că s-a întâlnit cu vicepreședintele SSC Farul, Georges Muzaca, și îi taxează pe cei care doresc desființarea echipei care tocmai a promovat în Liga a 2-a. 

"V-am asigurat de bunele mele intenții și de deschiderea mea. Multe persoane m-au contactat în numele clubului SSC, spunând ca sunt din conducere, membri fondatori sau simpli cotizanți. Am avut o întâlnire cu domnul Muzaca, din postura de oficial al clubului, mandatat de conducere sa discute despre viitor. Nu au fost negocieri, nu se poate negocia nimic la o întâlnire informală, în care se discuta despre intenții, despre planuri.

O negociere este ceva mult mai complex. Apreciez mult faptul că oamenii sunt deschiși, că văd in mine o soluție pentru viitorul parcurs al echipei. Eu am entuziasm și vreau să ajut. Dar pentru a face pași concret, pentru a pune pe picioare un club, trebuie mult mai mult decât să se deseneze organigrame, să se împartă funcții.

Ca un prim punct de plecare într-o viitoare colaborare, de orice fel, am solicitat documente, să știu care e forma de organizare, ce fonduri există, ce cheltuieli au fost, dacă sunt datorii. Asa este normal când pornești o activitate. Și dacă deschidem împreună un chioșc de ziare, o tarabă în piață, tot așa se fac lucrurile. Cu atât mai mult în cazul unui club de fotbal.

Din păcate, nu am primit nimic, și nici asigurări că mi se pot prezenta documente. Spun din păcate, pentru că timpul este foarte scurt. Soluția despre care vorbesc o parte dintre cei implicați în club, desființarea, nu este o dovada de seriozitate. După cum nu poți gândi că desființezi clubul, pentru că poți înființa oricând altul. Sunt oameni care au sentimente pentru această echipă, care au speranțe, nu poți să le închizi obloanele pur și simplu.

Eu aștept în continuare să primesc ceva concret, ca să putem începe o muncă împreună, să găsim soluții, să aducem parteneri lângă echipă, oameni și societăți care să pună umărul la redarea strălucirii Farului. Nu vine nimeni să sprijine o societate care nu are transparență", a scris Marica pe Facebook.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bettina46
bettina46  •  09 Iulie 2018, 07:25

Cred ca Farul va avra o soarta trista! Este vorba despre lupta ptr ciolan Cred ca Marica va ramine cu brandul iar suporterii isi vor desfiinta echipa.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  08 Iulie 2018, 16:30
Postat de Adrian Popescu pe 08 Iulie 2018, 13:17

A început vrajeala....

E usor sa il acuzi, dar tu ai inveasti banii tai munciti in ceva vag? daca ai cumpara o afacere (un chiosc de ziare, cum zicea Marica) ai vrea sa stii ce se intampla acolo sau ai da banii fara sa ai habar sau control? Ma indoiesc, cel putin eu nu as face asa ceva. Nu vreau sa il apar pe Marica sau sa acuz pe cei deja implicate dar problema e mai complexa de atat. Sper ca Farul sa revina (nu sunt constantean dar echipele de traditie sunt binevenite in fotbalul romanesc daca nu incalca legile sau regulamentele si respecta competituia - a se vedea csa care a "suntat" deja un pas cu ajutorul psd) si pe langa ea si alte echipe de traditie. @ leutoltean - daxca Hagi voia sa cumpere mergea la licitatie, insa avea o problema in momentul in care Farul ar fi promovat, consider ca e mai bine asa pt Farul.

leutoltean
leutoltean  •  08 Iulie 2018, 15:39

Ciprian, e atât de simplu: da-i palmaresul lui Hagi, numai așa Farul va străluci din nou.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează