FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

Marica le taie elanul suporterilor: "Rolul lor e în tribună" » Planurile pe care le are cu Farul + anunț-surpriză: "O iau de la zero, dacă e așa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 20:37

Ciprian Marica a vorbit despre proiectul pe care intenționează să-l facă la Farul Constanța, club ale cărui marcă și palmares le-a cumpărat.

Recunoaște că va mai discuta cu suporterii în încercarea de a ajunge la un consens. În caz contrar, e dispus să plece de la 0, cu un nou club, care însă ar putea începe mai sus de Liga a 4-a

"Suporterii trebuie să înțeleagă că rolul lor e în primul rând în tribună. Pentru conducere ai nevoie de oameni competenți care să știe ce să facă în posturile de conducere.

Nu am cumpărat sigla, palmaresul și culorile cu un alt interes. Vreau să formez o echipă puternică, una care să revină în prima ligă. Ăsta e singurul meu interes. Cum să vin lângă ei, din moment ce oamenii nu îmi prezintă un act ca să știu și eu în ce mă asociez? Să văd și eu cum stau lucrurile. Nu sunt arogant, dar vreau să știu și eu în ce mă bag.

Am văzut comunicatul lor. Sunt surprins, dar ei nu au înțeles că trebuie să îmi arate niște acte. Dacă văd că nu e în regulă, nu mă asociez. Eram dispus să colaborez cu ei, dar ei au înjurat pe toată lumea, chiar și pe domnul Hagi. Ce vreți? Nu vreți o echipă?

Dar eu ca să mă pot asocia cu ei trebuie să văd dacă îmi pot asuma ce au ei. Dacă e totul în regulă. Eu sunt un om de echipă. Nu consider că pot face totul singur. Trebuie discutat cu factorii locali, cu oameni de afaceri. Să facem un proiect să ducem Farul în Liga 1.

Am sperat că pot cu ei, dacă nu se va putea ajunge la un consens după ce fac tot ce depinde de mine voi vorbi cu autoritățile și va trebui să o iau de la 0. Vom vedea dacă din Liga a 4-a. Nu pot da mai multe detalii!", a zis Ciprian Marica la TV Digi Sport.

Ciprian Marica a cumpărat brandul Farul și a discutat cu o parte dintre suporteri o posibilă asociere cu ei în proiectul de la SSC Farul, formație proaspăt promovată în Liga a 2-a. Fanii îl bănuiesc pe internaționalul român ce interese ascunse și l-au atacat în mai multe rânduri din acest motiv. 

"Voi avea discuții cu toată lumea și voi lua o decizie. Este un termen limită. Până pe data de 15 iulie echipa trebuie înscrisă în Liga a 2-a. Această echipă are nevoie de stadion, juniori, finanțare de la Consiliul Local și Județean, sunt multe reguli care trebuiesc respectate" Ciprian Marica

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
581534618615543
Robert Ivan  •  12 Iulie 2018, 22:53

Care suporteri ?!? aia 50 de la peluza de la tabela ascunsa acum de copaceii si boschetii din tribune. Adevaratul FC FARUL nu mai exista de mai bine de 2 ani. Acum in liga a2a este un hibrid SSC Farul.

485809194904413
Costel Tudor  •  12 Iulie 2018, 06:16

Bai marica , daca vei fi mai modest , vei avea de castigat , altfel......Retine , NU ORICE MUSCA FACE MIERE !!!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  12 Iulie 2018, 00:46
Postat de Costa Babu pe 12 Iulie 2018, 00:36

Eu sunt linistit . Dar el este linistit ? Cred ca nici acum nu stie in ce s-a bagat/ a fost bagat . Cum sa licitezi un club , fara sa ai habar ? Sa ceri dupa ce castigi actele ??? Intr-adevar trebuie sa fii linistit . Noi suntem . El/Ei sunt? Parca vad ca maine cere si numele echipei la care a licitat ...

In primul rand, e caz de psihiatru sa comentezi la postarile tale ca si cum ar fi ale altuia. Doi, e hipa suporterilor nu are nimic de-a face cu fosta Farul, Marica a cumparat marca si palmaresul Farului si oia sa se uneasca cu echipa suporterilor, el aduce marca si palmaresul, ei locul in L2. Ca sa faci acest lucru trebuie sa fii coect si sa demonstezi ca ai ceea ce pretinzi prin acte, altfel o iei in freza ca becali. Daca nu se intelege cu e hipa suporterilor, Marica trebuie sa o ia de jos, l4 sau l5 (cea mai de jos liga, nu stiu care e, nu am verificat) si sa nu faca pre um csa regal care a benefi iat de ajutorul psd pt a sari o etap. Nu sunt suporter Farul, dar cred ca ar fi benefic ca cele doua parti sa fie corecte una fata de alta si sa ajunga la o intelegere. Nu stiu daca Marica vrea sa faca ceea ce afirma insa trebuie sa ii dam ceeit pana laproba contrarie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează