FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Măsuri drastice luate la Aerostar după încă o înfrângere la scor! Un fotbalist a fost dat afară

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 17:08

Aerostar Bacău a cedat, în Colentina, 0-3, în disputa cu Daco Getica București care a înregistrat un nou eșec la scor pentru trupa antrenată de Cristi Popovici.

În ultimele trei partide de campionat, toate pierdute la scor, băcăuanii au încasat 11 goluri fără a reuși să înscrie vreunul! Lejeritatea defensivei sale l-a determinat pe antrenorul Cristian Popovici să ia măsuri în zona centrală a apărării.

Aerostar Bacău s-a despărțit, în acest sens, de fundașul central Alexandru Ichim venit în vară de la Petrolul Ploiești. Fundașul are în CV-ul său peste 100 de prezențe în primul eșalon competițional.

S-au făcut greșeli în vară la capitolul achiziții. Am mers mai departe și pe mâna unor jucători care asiguraseră promovarea dar care nu au convins ulterior. Vom remedia problemele la nivelul lotului în iarnă”, a precizat Emil Voicu, președintele secției de fotbal de la CS Aerostar Bacău

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează