FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALOGLOBUS

METALOGLOBUS - ACS POLI / Bucureștenii merg din victorie în victorie: 10 puncte din ultimele 12 posibile

Articol de - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 09:21

Metaloglobus București a câștigat la limită, 1-0, pe teren propriu, jocul cu ACS Poli Timișoara și formația antrenată de Bogdan Andone și-a completat parcursul bun din ultimele patru etape.

10 puncte din 12 posibile au acumulat bucureștenii în acest interval de timp și sutuația din ierarhia la zi s-a ameliorat.

"Mă bucur că am ajuns să traversăm o asemenea perioadă fastă. Ne-am reunit târziu, am plecat greu la drum, dar jucătorii au înțelesa, cum, cerințele mele.

Urmăm fiecare meci, pas cu pas, până în iarnă când vom mai remedia, la nivel de lot, deficiențele actuale", a spus Bogdan Andone la Sport Total FM după succesul la limită obținut în confruntarea cu bănățenii.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează