FOTBAL  »  LIGA 2  »  PATRON

Mirel Rădoi, patron de club » Fostul antrenor al Stelei a negociat preluarea unei echipe

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 12:26

După ce a plecat de la Steaua, în finalul lunii octombrie, Mirel Rădoi a intenționat să preia clubul Academica Clinceni, alături de un investitor arab.

Mirel Rădoi a avut discuții cu oficialii echipei din Liga a 2-a, dar negocierile nu s-au concretizat.

"Au existat ceva discuții cu Mirel Rădoi. El a venit și a văzut baza și am fost aproape de a bate palma. Rădoi aștepta un investitor din țările arabe și urma să discute cu el. Acea persoană nu a mai venit cu partea financiară și nu s-a mai intâmplat nimic", a spus Bogdan Apostu, managerul general al celor de la FC Clinceni, la DolceSport.

În prezent, Rădoi urmează cursurile școlii de antrenori din Chișinău. Academica Clinceni se află pe locul patru, cu 33 de puncte, obținute în 17 meciuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
ray51
ray51  •  01 Martie 2016, 10:06

Asta-i un articol. *** Da' as vrea sa-i dau un sfat lui Radoi: iti va sta mai bine ca antrenor decat ca un 'patron' precum Becali (bagacios, scandalagiu, zgomotos, lipsit de tact, etc.).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

simohayha
simohayha  •  28 Februarie 2016, 22:52
Postat de samertx pe 28 Februarie 2016, 14:42

El Zorab și-a pus șaua și-a șters-o englezește, tiptil, tiptil? :))

Slabuţ comentariul tau, chiar puţin absurd, fără logică...

randoom_._
randoom_._  •  28 Februarie 2016, 17:00
Postat de zidane92 pe 28 Februarie 2016, 16:15

Cand si-au dat seama ca promoveaza rapid au renuntat la vopsirea inca unei echipe in rosu si albastru!

se vede ca ti cu *** aka rusinea romaniei si ai umilinta in adn. in momentul de fatza,pe primul loc este dunarea calarasi si pe locul 2 rapid. mai mult se joaca sistem playoff si playout,deci ce a facut pana acuma rapid putin conteaza. daca clinceni,dunarea calarasi si farul cauta razbunare,pot face ca, rapid sa nu termine nici macar in primele 2. totul depinde ce ce vor astea 3 echipe din playoff,nu de ce vrea rapid.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close