FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - FCSB

Moment istoric: s-a jucat primul meci între CSA Steaua și FCSB » Cât s-a terminat partida

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 13:39

Astăzi a avut loc primul meci din istorie între CSA Steaua București și FCSB. Partida s-a disputat în Complexul Ghencea.

Meciul dintre cele două a contat pentru campionatul național U16, iar scorul final a fost 0-0.

În altă ordine de idei, la seniori cele două echipe mai au de așteptat până să se întâlnească într-un meci direct.

"Nu e ciudat deloc. Aşa a vrut soarta, asta e, trebuie să mergem mai departe. Noi ne conformăm regulilor", a spus Adrian Bumbescu, antrenorul secţiei de copiii şi juniori de la CSA Steaua, conform TV Digi.

FCSB are echipe în Liga 1 și Liga a 3-a, însă CSA Steaua abia anul trecut s-a înființat și a început din Liga a 4-a. Acum luptă pentru promovarea în cel de-al treilea eșalon cu Academia Rapid, Tricolor și Dinamo.

Între CSA Steaua și FCSB există un război deschis încă de la finalul anului 2015, când Armata i-a cerut lui Becali să nu mai folosească numele "Steaua", culorile și sigla echipei din Ghencea. De-a lungul ultimilor ani, echipa lui Gigi Becali și-a pierdut dreptul de a folosi sigla și numele "Steaua".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
azte24
azte24  •  23 Mai 2018, 15:30

Cum să fie primul meci dacă în retur a câștigat FCSB cu 3-1?

timm
timm  •  23 Mai 2018, 11:20
Postat de giuran pe 22 Mai 2018, 14:15

Sper ca in 1 sau 2 ani cele doua echipe sa se intalneasca si la nivel de seniori. Sa vada si echipa unitatii militare ca sunt total ridicoli.

Slabe sperante. FCSB se desfiinteaza dupa proces. Gigi e sarac rau.

lucghencea
lucghencea  •  22 Mai 2018, 20:35

Nu e primul meci intre cluburile rivale si au mai fost partide intre STEAUA Bucuresti si F.C.Fcsb dar la categorii de varsta si mai mici la grupa STEAUA 2006 grupa Danilescu ! Insa aceasta partida a fost ceva mai mediatizata cu o zi inainte .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close