FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACIA UNIREA BRĂILA

O echipă din Liga a 2-a tocmai s-a despărțit de antrenor! Reziliere după 6 ani

Articol de - Publicat luni, 09 iulie 2018 12:34

Una dintre formațiile de eșalon secund asupra căreia încă domnește incertitudinea este Dacia Unirea Brăila.

Divizionara secundă începe, în această după amiază, pregătirile în vederea noului sezon fără antrenorul Alin Pânzaru care încheie, astfel, un ciclu de șase ani petrecuți la Dacia Unirea.

"Eram la final de contract și am cerut câteva garanții legate de abordarea noului sezon. Printre ele, normal, liniștea financiară fără de care nu ne puteam desfășura activitatea în mod normal", a punctat Pânzaru care se află în tratative cu două grupări de Liga a III-a dar are și două variante externe.

Alin Pânzaru a încheiat în urmă cu două săptămâni cursurile pentru obținerea Licenței PRO care le va fi înmânată absolvenților, într-un mod festiv, pe 17 iulie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează