FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

OFICIAL » Au luat palmaresul şi numele! Echipa suporterilor este continuatoarea fostei campioane

Iulian Apostol (dreapta) a readus trofeele Oțelului la Galați
Iulian Apostol (dreapta) a readus trofeele Oțelului la Galați

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 14:51

SC Oțelul Galați, echipa suporterilor din oraș, și-a însușit astăzi palmaresul și colecția de trofee și a devenit, oficial, continuatoarea de drept a campioanei din 2011.

Astăzi este o zi istorică pentru fotbalul din Galați! Oțelul a redevenit o echipă activă după ce SC Oțelul a primit palmaresul și trofeele. Prin palmares se înțelege marca, aceasta cuprinzând sigla și deumirea. Astăzi, Iulian Apostol, directorul de imagine al SC Oțelul, a fost la București pentru a încheia formalitățile și a lua trofeele clubului. 

Cum s-a ajuns la această situație?

În 2016, societatea comericială care deținea Oțelul Galați a intrat în procedură de faliment din cauza problemelor financiare, iar acest proces nu s-a încheiat nici până astăzi. Administratorul judiciar a scos la licitație palmaresul, iar un personaj care a rămas anonim a declarat că va plăti cei 10.000 de euro în schimbul istoriei clubului. Banii n-au mai fost achitați, iar palmaresul a ajuns la o casă de avocatură din București. 

Până la urmă, palmaresul și trofeele au fost cesionate de SC Oțelul Galați, echipa suporterilor, în lipsa altor entități dispuse să plătească pentru numele Oțelului.
Cel puțin până la finalul acestui sezon, SC Oțelul Galați își va menține această denumire, urmând la ca la final să se stabilească dacă se va trece din nou la denumirea de Oțelul Galați sau va fi păstrată cea actuală. În prezent, SC Oțelul evoluează în liga a treia, ocupând poziția a treia după două victorii și un egal în cele trei partide disputate din acest sezon. 

1964este anul înființării Oțelului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Septembrie 2017, 19:11
Postat de dimonty1 pe 13 Septembrie 2017, 16:11

doare rau locu din canpionat?? hahahaaa.. vezi ca joi sintem pe protv de la 22 sa nu pierzi meciu.. hahahaaa.. s-au te uiti la dinamo?? da stai ca ei a fost eliminati demult de o echipa da care nu auzise nimenea parca nu?? hahahaaaaa

Daca tu nu ai auzit de Bilbao nu inseamna ca toata lumea e paralele cu fotbalul ca tine. Tu ai auzit doar "penalty steaua"...cam aici se termina cultura ta fotbalistica.

520143398153430
Pavel Radu  •  13 Septembrie 2017, 18:00

Dar aia care au praduit Otelul Galati , nu se duc la puscarie ?

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  13 Septembrie 2017, 17:44

Prin palmares se înțelege marca, aceasta cuprinzând sigla și deumirea. :))))) pe bune?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează