FOTBAL  »  LIGA 2  »  OLIMPIA SATU MARE

Olimpia Satu Mare se mută la București! Decizia luată de șefii clubului

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 21:26

Olimpia Satu Mare va disputa două partide în deplasare în decurs de doar patru zile. Va fi, mai întâi, duminică, jocul de la Clinceni, cu Academica, urmat, apoi, miercuri după amiază, de meciul cu Dunărea, programat la Călăraşi de la ora 17:30.

"Suntem într-o situaţie delicată pentru că nu aveam, realmente, timp să revenim la Satu Mare, după meciul de la Clinceni, pentru a pleca, apoi, către Călăraşi.

Am optat pentru o şedere al Bucureşti, vreme de patru zile, deşi ne confruntăm, în continuare, cu mari probleme financiare pentru că am primit banii de la autorităţile locale", a punctat preşedintele Olimpiei, Atilla Karda.

Gruparea antrenată de Bogdan Andone este decimată pentru meciul de la Clinceni unde nu se poate baza, cu certitudine, pe cinci dintre jucătorii de bază, suspendaţi sau accidentaţi.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
mvradulescu
mvradulescu  •  11 Aprilie 2017, 08:46

Stimate reporter, faptul că o echipă rămâne 4 zile în zona unde are 2 meciuri într-un interval scurt de timp nu are „senificația” că se mută ... Asta e o „fiță” ziaristică din dorința de a capta atenția cu un subiect care nu există ! Poate altă dată aveți mai multă inspirație ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează