FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII TÂRGU JIU

Pandurii l-a demis și pe Adrian Iencsi » Gorjenii au îndepărtat 3 antrenori în 10 etape

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 15:39

Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul cu Olimpia Satu Mare, scor 0-1, și Marin Condescu a decis să-l demită pe Adrian Iencsi, după ce a avut o scurtă ședință cu acesta.

"Acasă nu prea am reușit să ne facem jocul, dar să ținem cont că la Motru nu este locul nostru obișnuit, pe acest teren ne antrenăm cu o zi înainte de meci. Probabil că atât putem în meciurile de pe acest teren.

Vom face analiza meciului, dar să știți că nu pot să le reproșez ceva jucătorilor, mulți fiind de la echipa a doua și alții au venit pe parcursul începutului de sezon. Vom vedea, eu sper că ușor-ușor ne vom coagula și vom începe să fim tot mai puternici, în special la meciurile de «acasă»", a declarat Iencsi imediat după meci pentru Radio Sport Total FM.

Iencsi a fost al treilea antrenor din acest sezon pentru Pandurii. Gorjenii au început pregătirea sub comdnda lui Ștefan Nanu, iar după două săptămâni a fost înlocuit cu Mihai Teja, care a rezistat în funcție doar 48 de ore. În locul acestuia a venit Iencsi.

Pandurii ocupă locul 13 după 10 etape, cu 12 puncte. Lider e AFC Hermannstadt, cu 25 de puncte.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează