FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Petrolul pregătește promovarea în Liga 1 cu un cantonament în străinătate » Planurile noului antrenor + detalii despre transferuri

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat joi, 14 iunie 2018 11:27

Leo Grozavu, noul antrenor al Petrolului Ploiești, va conduce prima sa ședință de pregătire în noua postură pe 20 iunie.

Vor fi două săptămâni de acomodare la efort petrecute la Ploiești urmate de un stagiu de pregătire externă.

"În mare proporție, vom efectua un cantonament în Slovenia. Mai sunt de pus la punct câteva mici detalii. Altfel, demersul de completare a lotului este în plină derulare.

Sunt adeptul jucătorilor tineri,dar la o echipă cu un obiectiv pretențios, așa cum este Petrolul, avem nevoie și de o serie de oameni cu experiență. Nu este însă deloc ușor să convingi jucători de valoare să vină la eșalonul secund", a precizat Leo Grozavu.

Acesta va colabora la Petrolul cu preparatorul fizic Ovidiu Chiribici, care l-a însoțit pe Grozavu la mai toate echipele pregătite de noul responsabil tehnic al echipei ploieștene.

Vezi și:  EXCLUSIV Leo Grozavu la Petrolul Ploiești: ”Ei m-au convins să vin la liga secundă. Iar obiectivul nu poate fi decât unul singur”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
viodra
viodra  •  14 Iunie 2018, 18:46

Personal,nu am incredere in acest antrenor,lipsit de metode psihologice cu jucatorii. Istoricul acestuia nu e "grozav" si nu cred ca va putea promova Petrolul in prima liga. De precizat ca lupta va fi foarte puternica ,cu echipe de prim rang. Repet...ar fi fost alte solutii cu alti antrenori,care mi.ar fi dat sperante la promovare. Cu acesta ii vad terminand intre locurile 3 si 5...Cu toate astea HAI PETROLUL!

110146613198286
Gabi Simon  •  14 Iunie 2018, 17:13

Mult succes pentru promovarea in liga 1 si echipei din Bacau

chris_bu67
chris_bu67  •  14 Iunie 2018, 13:11

Succes în drumul care duce spre prima ligă,vouă,și celor de la F.C.Universitatea 1919 Cluj-Napoca!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează