FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Petrolul și-a prezentat azi noul antrenor! "Găzarii" caută jucători pentru a-și completa lotul

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 16:01

Leo Grozavu a fost prezentat oficial astăzi ca nou antrenor al Petrolului. Tehnicianul a antrenat ultima dată ACS Poli Timișoara, formație care se afla în Liga 1.

"Seriozitatea proiectului care mi-a fost propus m-a convins să accept această provocare de la Petrolul Ploiești.

Va urma un sezon de eșalon secund foarte interesant în care Petrolul va lupta la promovare alături de alte câteva echipe cu potențial", a punctat Leo Grozavu.

Petrolul își conturează în aceste zile lotul pentru sezonul viitor. Formația de pe "Ilie Oană" discută deja cu mai mulți jucători, unii dintre ei cu experiență la Liga 1

Unul dintre ei este Claudiu Herea, fostul mijlocaș de la Sepsi Sfântu Gheorghe și CS Balotești. Și fratele lui, Ovidiu, l-ar putea urma la Petrolul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează