LIGA B    •   LIGA B

Poli Timişoara pregăteşte revenirea în Liga 1 » Doi foşti stelişti aproape de a ajunge în Banat

Marti, 31 Iulie 2012

După ce au tratat mai bine de două săptămîni cu Paul Codrea, dar nu au reuşit să îl convingă pe mijlocaşul de 31 de ani, acesta ajungînd în cele din urmă la Rapid, şefii Timişoarei sînt aproape de a face două transferuri de senzaţie.Unul dintre cei doi este Ovidiu Petre. Jucătorul care a scris istorie la Steaua joacă acum la Modena, dar este foarte aproape de a ajunge la o înţelegere cu echipa la care a mai evoluat.

Soţia sa locuieşte în Timişoara, ceea ce l-ar determina ca pretenţiile salariale să nu fie exagerate şi ar fi de acord ca mutarea să se facă. Un alt atu pentru Poli Timişoara ar fi antrenorul Valentin Velcea, om cu care Ovidiu Petre are o relaţie strînsă, anunţă debanat.ro.

Tot Vali Velcea este decisiv şi în realizarea unui alt transfer de marcă. Fostul stelist, Janos Szekely, care este liber de contract, ar putea să revină la Timişoara, iar astfel ar avea şansa de a readuce echipa în Liga 1. Szekely este unul dintre jucătorii doriţi insistent de Marian Iancu încă de pe vremea cînt fotbalistul evolua la Steaua.

250.000 de euro este cota lui Ovidiu Petre pe transfermarkt.de

900.000 de euro valorează Janos Szekely conform aceluiaşi site de specialitate

Comentarii (8 ) Adaugă comentariu

gemminy55  •  01 August 2012, 15:16

Postat de werdy pe 31 Iulie 2012, 16:59

Ma bucur pentru neaducerea lui codrea , poli trebuie sa se bazeze pe oameni de caracter

si CODREA ca de altfel toti ce sau dus la echipe din capitala sunt cam neseriosi cand se intorc in provincie!poate doar ALEXA SI CONTRA AU SPART MITUL ASTA IN REST NESERIOSI SI FARA CARACTER,viseaza bani si atit,e normal sa joace ptr bani dar,atunci joaca baiete fotbal nu mima.sau faceti ca pe timpul comunismului?ei se fac ca ne platesc ,noi ne facem ca muncim!si toata lumea fericita!!cine vrea sa vina sau cine a ramas sa joace pentru TIMISOARA ,atunci sa joace sa lupte ptr fiecare punct meci de meci daca chiar iubeste orasul si echipa,cine nu....mai bine sa ramina spectator!

fibra  •  01 August 2012, 09:56

Ce caraghiosi!Cum sa valoreze 900.000,poate 90.000,un jucator ratat de ani de zile.

leroiv72  •  31 Iulie 2012, 19:07

sunt si eu curios...ce istorie a facut petre ala la steaua? poate l'ati intrebat pe prowstu' ala de gigi, ca numai ala il vedea..."ceasul" de la mijlocul terenului! :))

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase