FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Poli vrea să uite de înfrîngerea cu UTA: "Singura variantă cu Mioveniul este victoria"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 martie 2013 15:20

Timişorenii nu vor să îşi pună în pericol actuala poziţie din clasament şi caută prima victorie din acest an


După ce a pierdut derby-ul ligii secunde, ACS Poli vrea să recupereze rapid startul pierdut al sezonului, toată atenţia jucătorilor concentrîndu-se acum pe duelul de sîmbătă cu CS Mioveni. "Avem obligaţia de a cîştiga acest meci, practic nu avem altă variantă. Întîlnim o echipă organzată, cu jucători tineri şi talentaţi, dar trebuie să învingem cu orice preţ. Trebuie să valorificăm şi noi rezultatele indirecte care ne-au avantajat după prima etapă.

Chiar dacă am pierdut la Arad, atmosfera din cadrul lotului este una bună, normală i-aş spune. În viaţa oricărei echipe există şi astfel de momente. Sînt convins că jucătorii conştientizează importanţa acestui joc", a explicat Valentin Velcea, care a fost completat şi de mijlocaşul Adrian Poparadu.

"Mioveniul va veni cu un moral bun la Timişoara, dar pentru noi este foarte important să ştergem ruşinea din meciul cu UTA. Dacă ne vom face jocul şi vom avea atitudine, atunci sigur vom lua cele trei puncte", a spus Poparadu, care este sigur că noua Poli nu mai poate rata promovarea: "Meciul cu UTA a fost un şoc de care aveam nevoie. Nu cred că se mai poate întîmpla nimic să ratăm promovarea. Avem un lot valoros, care ar rezista fără probleme în Liga I. Cu cîteva achiziţii ne-am putea bate chiar în partea de sus a clasamentului", a conchis mijlocaşul

ACS Poli se află pe poziţia secundă în liga a doua, prima poziţie fiind ocupată de Corona Braşov. După o săptămînă de pauză, Poli va întîlni liderul în meci direct.

Clasament:
Corona Braşov 28 pct.
ACS Poli 26 pct.
Damila Măciuca 21 pct.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
t_danc
t_danc  •  22 Martie 2013, 20:06

Mult succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close