FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Portarul care a demascat problemele cu pariurile de la Clinceni va juca în Liga a 2-a pentru o altă formație

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2017 12:05

Andrei Marinescu a declanşat scandalul meciurilor cu implicaţii în lumea pariurilor la FC Academica Clinceni după care s-a despărţit de gruparea ilfoveană.

Plecat la Mediaş, la Gaz Metan, după ce se gândea serios să încheie cariera sportivă, Marinescu nu a primit prea multe şanse la formaţia antrenată de Cristian Pustai.

Ofertat, în această vară, de CS Afumaţi, experimentatul portar a răspuns afirmativ şi va face parte din efectivul grupării antrenate de Vasile Neagu în noul sezon de eşalon secund.

Ilfovenii s-au bazat, sezonul trecut, pe Vlad Muţiu care a fost rechemat, în vară, de Dinamo şi reţinut în efectivul antrenat de Cosmin Contra pentru campionatul în curs.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează