FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

Președintele Petrolului Ploiești explică ieșirea lui Leo Grozavu: "Vă garantez asta! Ne respectăm fanii" + Promite rămânerea pe banca "lupilor galbeni"

FOTO: Facebook @Petrolul Ploiești
FOTO: Facebook @Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 09:07

Petrolul Ploiești a trecut de ASU Poli Timișoara, scor 2-0, în etapa a 7-a din Liga secundă. Cristi Vlad, președintele clubului, a demontat zvonurile conform cărora postul lui Leo Grozavu ar fi în pericol.

"Nu s-a pus niciun moment problema demiterii lui Leo Grozavu. Înaintea partidei cu Timișoara echipa a obținut doua victorii importante, împotriva unor contracandidate la promovare, Energeticianul și Chindia. Echipa a jucat bine, n-aveam absolut niciun motiv să ne punem problema despărțirii de Grozavu, în care clubul continuă să aibă încredere", a precizat Cristi Vlad pentru GSP.ro.

La finalul meciului câștigat cu ASU Poli, antrenorul ploieștenilor a răbufnit (detalii AICI). Președintele Petrolului a explicat reacția:

"Replica rostită de Leo la partida cu Timișoara nu a fost adresată cu certitudine către suporteri. Vă garantez asta! Ne respectăm fanii. Au fost doar niște cuvinte spuse la modul general, într-un moment de descătușare, la finalul unei partide epuizante", a precizat Cristi Vlad pentru GSP.ro.

Vezi și: Petrolul - ASU Poli 2-0 » Amenințat cu demisia dacă nu câștiga, Grozavu a răbufnit: "Haideți, mă, dați-vă-n p**a mea!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează