FOTBAL  »  LIGA 2  »  COMUNICAT

Prima reacție oficială după ce Miron Cozma a fost huiduit pe "Giulești": "Nu intuiam că această decizie va crea animozitate în rândul suporterilor"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 17:28

SR Sport-Consulting, firma care s-a ocupat de organizarea evenimentului ce a marcat aniversarea a 94 de ani de existență a Clubului Sportiv Rapid, a emis un comunicat după ce Miron Cozma, cel care a dat lovitura de start a partidei dintre Rapid și Petrolul, a stârnit o reacție extrem de virulentă din partra celor 3.000 de suporteri rapidiști prezenți pe "Giulești".

"În cadrul evenimentului legat de aniversarea Clubului Sportiv Rapid, firma noastră și-a oferit sprijinul în aducerea echipelor invitate din Provincie, urmând ca noi să suportăm cheltuielile legate de transport, cazare și masă, precum și de protocolul și banchetul organizat la stadion la finalul evenimentului.

Totodată, SR Sport-Consulting s-a ocupat și cu distribuirea unor invitații către o serie de personalități de dincolo de perimetrul rapidistic. Printre cei invitați de noi s-a aflat și domnul Miron Cozma. Dorind să animăm evenimentul am solicitat mai multor invitați să dea lovitura de începere la începutul meciurilor.

Domnul Cozma a dorit să se afle printre aceștia precizându-ne că este rapidist de la vârsta de 9 ani. Din păcate, nu am intuit faptul că o astfel de decizie va crea o stare de animozitate în rândul suporterilor rapidiști și de aceea nu am cerut sfatul reprezentanților CS Rapid, sau Rapid Old Boys.

Pe această cale ne prezentăm regretul către Clubul Sportiv Rapid și Asociația Rapid Old Boys pentru o lipsă de comunicare care ar fi dus probabil la evitarea unei situații neplăcute și îi asigurăm pe fanii rapidiști de întregul nostru respect", se arată în comunicatul emis de firma de evenimente. 

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
borat101
borat101  •  29 Iunie 2017, 09:38

Asta este Rapidist de acum 9 zile, ca echipa lui de fapt este Victoria Bucuresti sau aia din Scornicesti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează