FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Probleme mari pentru un club de tradiție » Antrenorul a dezertat și vrea să semneze cu altă echipă

FOTO: Cornel Biholari
FOTO: Cornel Biholari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 15:54

Deși își anunțase intențiile serioase pentru promovarea în Liga 1, UTA Arad trece prin momente complicate în actualul sezon din Liga 2. După opt etape, arădenii se află doar pe locul 13, cu nouă puncte. Mai nou, UTA se confruntă cu probleme importante pe banca tehnică.

Adrian Falub, tehnicianul care i-a luat locul lui Adrian Mihalcea la începutul lunii septembrie, a părăsit orașul marți seara, fiind hotărât să o părăsească pe UTA.

Conform sportarad.ro, acesta ar avea o ofertă concretă din partea lui U Cluj, club ce evoluează în Liga a 3-a. În plus, tehnicianul ar fi nemulțumit de unele probleme organizatorice ale formației arădene.

"Din punct de vedere contractual, clubul UTA are antrenor principal. Din păcate, Adrian Falub a decis să părăsească Aradul în această noapte, fără acordul nostru. Presupunem că motivul ar fi oferta pe care o are de la Universitatea Cluj. Clubul UTA nu este în căutarea unui alt antrenor, pentru că are deja unul angajat", au declarat oficialii arădeni, conform aceleiași surse. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close