FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACCIDENTARE

Probleme pentru FC Snagov! S-a calificat în Cupa României, dar și-a pierdut atacantul până la finalul anului

Articol de - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 16:13

Sportul Snagov a trecut în Cupa României de Unirea Slobozia, scor 3-2, după un meci spectaculos cu schimbări importante pe tabela de marcaj.

Golul victorios al divizionarei secunde a fost marcat pe final de joc de experimentatul atacant Robert Elek. Reușita a fost una cu ghinion deoarece fotbalistul a suferit, la faza marcării golului, o fractură de platou tibial.

Operat deja, Elek va sta în afara gazonului timp de aprope patru luni. Atacantul trecuse, nu de mult, printr-o altă experiență delicată, pe vremea când evolua la CSMS Iași.

Un transplant de cartilaj la genunchi l-a ținut departe de gazon aproape 9 luni, dar Robert Elek a avut puterea de a reveni, în primul eșalon, sezonul trecut, în tricoul lui Juventus București.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează