FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Revenirea Ştiinţei e pe ultima sută de metri » Ultimele detalii de la negocierile cu Adrian Mititelu

FOTO: stiintasuntemnoi.ro
FOTO: stiintasuntemnoi.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 18:39

Suporterii Universităţii reuniţi în Asociaţia "Ştiinţa suntem noi", care funcţionează pe principiul  "socio" (fiecare membru plăteşte o cotizaţie anuală de 200 lei), au oferit printr-un nou comunicat ultimele detalii de la negocierile cu Adrian Mititelu.

Reprezentanţii Asociaţiei asigură că FC Universitatea Craiova va începe sigur viitorul sezon din toamnă, iar în luna mai a acestui an se va şti şi în ce ligă, în funcţie de răspunsul celor de la FRF.

Mititelu nu renunţă la putere
Faţă de primele informaţii de la negocieri prezentate, suporterii anunţă că s-a schimbat structura acţionariatului. Dacă atunci era vorba despre 3 părţi egale de 33%, se pare că Adrian Mititelu n-a dorit să piardă puterea şi va păstra un pachet majoritar de 66% din acţiuni, restul revenind Asociaţiei şi celorlalţi parteneri.

În schimb, noii "socios" ai Ştiinţei susţin că au dreptul de a numi viitorul preşedinte al clubului.

Redăm integral comunicatul oltenilor:

"COMUNICAT „ASOCIAŢIA ŞTIINŢA SUNTEM NOI”

În data de 24 ianuarie 2015 a avut loc, în Craiova, o nouă întâlnire între  Consiliul Director al Asociaţiei “Ştiinţa Suntem Noi” şi patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu,  iar în decursul aceleiaşi zile a fost organizată, tot în Craiova, o întrunire cu o parte din membrii Asociaţiei “Ştiinţa Suntem Noi” din Craiova.

Ziua urmatoare, in data de 25 ianuarie 2015 a avut loc o reuniune a asociaţiei la Bucureşti, inclusiv cu suporterii din zonă.

Pe parcursul celor trei evenimente s-au discutat urmatoarele:

Asociaţia „Ştiinţa Suntem Noi„ (prescurtată în continuare – ASSN) va primi  un număr de 33% din acţiunile noii societăţi ce reprezintă F.C. UNIVERSITATEA CRAIOVA. Această nouă societate, asigură continuitatea activităţii fotbalistice a F.C. Universitatea Craiova  şi de asemenea dreptul de a folosi stema (înscrisă la O.S.I.M. şi deţinută de persoana fizică  Adrian Mititelu).

Totodată , ASSN va primi procente în plus pe parcurs ce îşi va mări numărul de membri până în momentul când va deveni majoritară. Procentele şi numărul de suporteri nu au fost negociate încă, acest lucru urmând a se negocia la o viitoare întâlnire cu domnul Adrian Mititelu.

ASSN primeşte un loc în Consiliul de Administrare a F.C. Universitatea Craiova; consiliu format din 3 membri.

ASSN numeşte preşedintele F.C. Universitatea Craiova.

Orice venit adus de ASSN nu va intra în contul F.C. Universitatea Craiova şi nu va fi pus la dispoziţia acesteia, banii urmând a fi folosiţi pentru necesităţile exacte ale echipei ( exemplu – cantonamente, echipament, cazare, mingi etc).
ASSN fiind un O.N.G. non-profit nu are dreptul de a plăti salariile angajaţiilor F.C. Universitatea Craiova, această responsabilitate revenind  domnului Adrian Mititelu care va deţine restul de 66% din acţiuni.

Următoarea întâlnire cu domnul Adrian Mititelu va avea loc în luna martie, urmând ca până atunci în cadrul asociaţie să aibă loc alegeri definitive. Aceste alegeri vor avea loc în data de 28 februarie.

În urma unor discuţii cu membrii Peluzei Sud `97 ni s-a asigurat sprijinul şi recunoaşterea pentru acest proiect, cu menţiunea că Peluza nu doreşte o implicare activă în acest proiect, dar  asigură necondiţionat  susţinerea echipei.
În luna mai se va afla liga exactă în care va activa echipa, acest aspect urmând a fi comunicat de către FRF.

În momentul semnării unui contract oficial cu domnul Adrian Mititelu, avem asigurări din partea mai multor sponsori pentru susţinerea financiară a echipei, precum şi reconfirmarea sprijinului oferit de domnii Ilie Balaci şi Aurel Ţicleanu.

Noua societate care va administra F.C. Universitatea Craiova  nu are  nicio legatură cu procesele şi/sau datoriile domnului Adrian Mititelu sau ale vechii societăţi.

Dorim să vă asigurăm în continuare de luciditatea noastră, orice propunere, negociere, discuţie, ofertă sau contra-ofertă va fi discutată si analizată în detaliu de toţi specialiştii asociaţiei pentru a nu avea parte de surprize în momentul semnării actelor.

Momentan pe ordinea de zi a ASSN este organizarea alegerilor pentru desemnarea  noului Consiliu Director , promovarea şi atragerea de noi membri, suporterii adevăratei UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Universitatea Craiova va reveni in fotbal in acest an şi merită alături de ea adevăraţii suporteri ce au îndurat atâtea nedreptăţi.

Vă mulţumim pentru susţinere şi vă invitam alături de noi !

Împreună suntem mai puternici…ŞTIINŢA SUNTEM NOI…suporterii de pretutindeni !"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
leualb
leualb  •  29 Ianuarie 2015, 01:10

LASĂ-NE mititelule !!!

liviu79pit
liviu79pit  •  28 Ianuarie 2015, 16:56

cum dracu sa sustineti un impostor? treziti-va oameni buni. mititelu e groparul craiovei, gasiti alta solutie sa va recuperati echipa. lasati-l pe infractorul asta sa-si rupa gatul definitiv. de unde are el bani sa sustina craiova daca pana acum n-a facut-o?

craioveanu91
craioveanu91  •  28 Ianuarie 2015, 15:38
Postat de mircea33 pe 28 Ianuarie 2015, 15:08

Tocmai ca am dat pe la meciuri, am mai fost si pe la meciurile din deplasare....dar stiu ca ciuma rosie lucreaza in masa.....cum poti sustine o entitate creata in august 2013 ?Cat de redus mintal poti sa fii sa sustii ca aceasta entitate este adevarata ucv?Sunt convins ca daca aceasta echipa nou creata s-ar fi numit altfel ar fi fost foarte iubita, pt ca totusi la ora actuala reprezinta orasul Craiova, si nu Universitatea Craiova Campioana Unei Mari Iubiri(aici e greseala)....restul discutam discutii!

asa e mirciulica stinta esti tu cu mititelu si gogoase portaru:)) ai dreptate aici voi sunteti stinta! nu cartu sandoi lung beldeanu donose balaci camataru ungureanu tilihoi cei care au adus faima si glorie acestei echipe, aia nu e stinta,tu cu mititelu si firmele sale fantoma:)) hai sa fim seriosi mirciulica

Vezi toate comentariile (76)
Comentează