FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Rodion Cămătaru la Radio.GSP.ro: "Universitatea va renaşte precum pasărea Phoenix"

Rodion Cămătaru spune că s-ar implica în proiectul unei noi echipe a Craiovei
Rodion Cămătaru spune că s-ar implica în proiectul unei noi echipe a Craiovei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 16:03

Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Craiovei Maxima, a comentat situaţia delicată a Universităţii, aflată în pericol să dispară de pe scena fotbalului românesc. Fosta glorie a Băniei spune că autorităţile trebuie să se implice ca să salveze echipa.

"Noi, foştii jucători ai clubului, nu putem să facem o echipă fără sprijinul autorităţilor. Trebuie să facem ceva ca, în viitor, Universitatea să aparţină din nou oraşului. Oficialii trebuie să reacţioneze cumva, altfel ne merităm soarta. Cred că, pînă la urmă se va implica cineva şi Universitatea va renaşte precum pasărea Phoenix. Nu putem lăsa să moară un simbol al Olteniei", a spus Rodion Cămătaru la Radio.GSP.ro.

Fostul atacant din Bănie a comentat şi conflictul dintre Adrian Mititelu şi conducătorii oraşului.

"Solomon a ajutat cum a putut Craiova în perioada lui Mititelu. Lua o chirie modică, de 10 milioane pe lună, a făcut ce putea, dar Mititelu se aştepta să primească cîteva milioane de euro pe an de la primărie", a mai spus Rodion Cămătaru.

Fosta legendă a Craiovei a continuat: "Fotbalul e o afacere, iar Mititelu a falimentat ceea ce ar fi putut fi una dintre cele mai bune afaceri din fotbalul românesc. Faptul că a ţinut el de jucători nu e o idee prea bună, pînă la urmă nici un jucător nu dă randament cînd e ţinut cu forţa la o echipă".

Ascultă ONLINE Radio.GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
viorescu
viorescu  •  04 August 2011, 07:41

Nu vad de ce e aratat cu degetul mititelu pentru ca a avut pretentii financiare. Uitati-va la alte orase, precum Timisoara, Galati, Tg Mures si or mai fi care primesc milioane de la organele locale. Acolo se poate, aici nu. Acolo-i legal, aici nu. Asta-i motivul pentru care am zis de mai multe ori ca Craiova nu merita echipa de fotbal.

ursuu_vesnic_albalbastru
ursuu_vesnic_albalbastru  •  03 August 2011, 19:00

hopa CAMATARULE e ceva de ros si hop si tu iesi in fata cu declaratii,unde e un os de ros acolo esti si tu,IN LOCUL TAU AS STA CU CAPUL IN PAMANT pt ca tu esti unul dintre aceeia care a distrus UNIVERSITATEA si acum ce faci te dai lovit,javra de om ce esti

pralea_patarlagele
pralea_patarlagele  •  03 August 2011, 18:16

tu ai moralitate sa vb mai turnatorule la securitate tu un gunoi de om care iti turnai colegi la securitate

Vezi toate comentariile (5)
Comentează