FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Schimbare importantă la Petrolul Ploiești! Un antrenor cu mare experiență în Liga 1 a semnat cu "lupii" galbeni

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 17:14

Petrolul Ploiești a promovat în acest sezon în Liga 2-a, iar planurile echipei prahovene sunt mari pentru sezonul viitor. "Găzarii" țintesc revenirea în elita fotbalului românesc, locul în care cu doar câțiva ani în urmă reușeau să câștige Cupa României și să lupte pentru cupele europene.

Astfel, oficialii "lupilor" galbeni au luat decizia de a instala un antrenor cu experiență în Liga 1. Este vorba despre Leo Grozavu (50 de ani), ultima oară la ACS Poli Timișoara, în Liga 1, care a semnat un contract valabil un sezon cu Petrolul, și îi ia locul lui Romulus Ciobanu.

Grozavu a antrenat de-a lungul carierei la Armătura Zalău, Universitatea Cluj, FCM Baia Mare, Poli Iași, Luceafărul Oradea, Gaz Metan Mediaș, FC Botoșani și ACS Poli Timișoara.

Petrolul Ploiești este doar una dintre echipele de tradiție care a revenit în Liga 2-a la finalul acestui sezon. Farul Constanța și U Cluj sunt celelalte echipe care au reînviat din propria cenușă și vor lupta pentru promovarea în prima ligă în viitorul sezon. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
viodra
viodra  •  12 Iunie 2018, 12:48

Sunt foarte dezamagit de aceasta alegere.. ÇV-ul acestui antrenor nu.l recomanda ptr Petrolul Ploiesti. Revin cu afirmatia...Sunt foarte multi fosti fotbalisti petrolusti care sunt sigur ar fi facut performanta! Nu dau nume sa nu lezez pe altii care fara intentie i.as omite

whiteredarad
whiteredarad  •  11 Iunie 2018, 21:41

Da, are experienta retrogradarii lui Poli si a corectiei facute la Golofca. O *** de antrenor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  11 Iunie 2018, 20:07

Cum sa-l iei pe batausul asta, lol....mai bine il luati pe nea Popica ma....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează