FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMIS

Schimbări majore la un club cu pretenții din Liga a 2-a! Antrenorul a fost dat afară

Articol de - Publicat marti, 15 martie 2016 12:17

Eşecul din etapa trecută al celor de la FC Clinceni, 0-1, acasă, cu Dunărea Călăraşi,  i-a fost fatal antrenorului Laszlo Balint.

În cursul zilei de astăzi s-a oficializat despărţirea dintre cele două părţi. Nici managerul general al clubului din Clinceni, Bogdan Apostu, nu are o poziţie comodă, acesta fiind într-o postură delicată.

Cel mai probabil în următoarele zile se va lua o decizie oficială și în cazul său. 

FC Clinceni ocupă locul 4 cu 36 de puncte, în B1, după 22 de etape. Este deja la 10 puncte în urma primei clasate, Rapid Bucureşti.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1481102485535830
Laurentiu Otrocol  •  15 Martie 2016, 14:30

Chiar nu inteleg cu lasa satele in liga 1?aceste echipe iau bani din tv,si va disparea ca magaru,in ceata Ce daca mai apare o comuna in liga 1?Avem deja 3,Ovidiu,Voluntari si Chiajna.Poate face liga 1 la sate.

chromophobia
chromophobia  •  15 Martie 2016, 14:08

Sa vina si Clinceni in prima liga,inca un sat in plus...nu e problema.Mai avem pe Chiajna,Voluntari.Sa mai vina si Tunari,Fc.Pipera,Berceni alea alea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează