FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Se dau lupte grele în Craiova după apariția lui FC U! Acuze dure la adresa lui CS U: "Plătesc chiria, dar nu se antrenează acolo"

FOTO: Arhivă GSP
FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 17:59

Președintele celor de la FC U Craiova, Marcel Iancu, a vorbit despre "războiul" din oraș cu formația din Liga 1, CS U Craiova. Oficialul a explicat ce piedici i se pun formației revenite în competiție în această vară. 

"Suporterii și-au dorit această echipă, au dorit ca echipa să revină în campionat. A fost o problemă grea cu afilierea, pentru că președintele AJF Dolj este echidistant și nu este numit politic.

Chiar nu s-a pus problema să nu fim înscriși, chestiune care a deranjat foarte tare o parte din autoritățile locale.

Legat de problema cu terenurile, situația este foarte ciudată. CS U Craiova a continuat să plătească chirie pe terenuri, deși nu se antrenează pe ele, asta doar pentru a ne bloca nouă activitatea. Sunt niște războaie aici, dar ei nu știu cu cine au de-a face", a zis Marcel Iancu la sptfm.ro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
fcu1948
fcu1948  •  04 Septembrie 2017, 22:01
Postat de Negulici Adrian pe 31 August 2017, 09:01

mititelule fa ti ma stadion esti incredibil nu spuneai ca iti faci tu stadion? saracule fa ti macar 2 terenuri de antrenament . sa iti fie rusine vrei sa te antrenezi pe terenurile altora! dute ba cu echipa ta tot clona este. mai bine cu csu , tu nu ai avut nici o performanta

Da' ce, mă, rotărel și-a făcut stadion sau a jucat pe stadionul pus la dispoziție gratis de primărie? Și rotărel are bani grămadă, că a *** peste 80 milioane de euro de la ANRP. În caz că nu știai, stadionul este al orașului, deci orice echipă din Craiova poate juca contra cost pe stadion. Că doar nu l-a construit vodkuța din banii ei de-acasă.........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  04 Septembrie 2017, 09:04
Postat de fcu1948 pe 29 August 2017, 20:23

Este o problemă când blochezi degeaba un teren, doar pentru a nu-i lăsa pe alții să se antreneze acolo! Este o problemă când o echipă de Liga 1 care pretinde că este Universitatea Craiova și declară că vrea să câștige campionatul, șicanează o echipă de Liga 4. Iar problema este la cei cărora le este frică de o amărâtă de echipă de Liga 4 și încearcă prin toate metodele să o blocheze. N-are rost să ne întrebăm retoric de ce procedează așa cei de la csu clona. Răspunsul este clar pentru că știu că amărâta aia din Liga 4 ESTE UNIVERSITATEA CRAIOVA și pt că le este frică de ea. În caz contrar ar fi lăsat-o în pace să se antreneze și să joace unde vor ei, că doar nu reprezintă un pericol o echipă de Liga 4 pentru ditamai formația de Liga 1 care trage să câștige campionatul.

bai fratilor, mai incetati ma cu prostiile cu clonele si cu "echipa adevarata"! echipa adevarata nu exista,fie ca s-a numit U Craiova, Steaua, U cluj, fc Farul, petrolul, fc arges, Rapid etc etc,ea a murit in momentul in care a dat faliment! va place sa nu, toate echipe care, sanchi, au incercat sa reinvie sunt alte echipe,clone sau cum le-ai numi! si aia cu palmaresul cumparat e o alta escrocherie ca sa le ia banii la fraieri!

811787482321085
Negulici Adrian  •  31 August 2017, 09:03

*** de palmares , sunt multumit cum joaca noua echipa joaca fotbal , in ziua de azi aproape toate echipele sunt clone

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close