FOTBAL  »  LIGA 2  »  ROMÂNIA

Se întâmplă în România! O echipă dă vina pe Liga Campionilor pentru situația dramatică în care e: "Suntem cea mai proastă formație din campionat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 18:52

Dacia Unirea Brăila a condus cu 3-0 în meciul de ligă secundă de pe terenul Pandurilor, însă pe final a fost egalată și puțin a lipsit să nu piardă.

Alin Pânzaru, antrenorul Daciei, s-a enervat teribil după meci și a dat vina pe Liga Campionilor pentru oboseala jucătorilor: "Jucătorii s-au uitat prea mult la Sevilla - Liverpool din Champions League.

E inexplicabil. Am controlat jocul până în minutul 70, am primit 3 goluri în câteva minute. Primul și ultimul au venit pe execuții frumoase, dar nu pot să trec peste debandada din echipa mea.

Nici în cele mai urate vise nu credeam că mai putem rata victoria! Conduceam cu 3-0 în minutul 80. Cred că suntem cea mai proastă echipă din campionat. Nu e prima dată când pățim așa ceva. Nu mai știu ce să cred. Avem un lot subțire, ne scăldam în sărăcie", a declarat Pânzaru.

Brăila e pe locul 15 în liga secundă, la egalitate cu Pandurii, fiecare cu câte 15 puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
647518888970426
Adrian Naque  •  26 Noiembrie 2017, 22:24

"Alin Pânzaru, antrenorul Daciei, s-a enervat teribil după meci și a dat vina pe Liga Campionilor pentru oboseala jucătorilor". Numai jurnalisti unul si unul la GSP! Omul facea referire la scorul identic din respectivul meci unde Liverpool a condus cu 3-0 dar pana la urma s-a terminat la 3-3! Foarte slab pregatiti sunt jurnalistii GSP!

mioriticul
mioriticul  •  26 Noiembrie 2017, 22:05

Ioanitoaia: nu cumva e de vina Daum?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close