FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Secretul lui Dan Alexa! Cum a transformat Dunărea Călărași într-o candidată la promovare

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 19:30

Dunărea Călărași este cea mai în formă echipă de la Liga a 2-a, având 7 victorii în ultimele 7 partide, adică perioada care coincide cu venirea lui Dan Alexa.

Formația se află pe locul 2, cu 22 de puncte, cu 3 în spatele lui Hermannstadt și 4 peste Chindia, ASA și Clinceni. Alexa a explicat secretul acestei reveniri.

"Pentru mine e un început foarte bun. De când am venit, am câștigat toate meciurile și acum suntem pe loc promovabil. Nu pot decât să mă bucur că am ajuns atât de sus cu o echipă care se afla pe ultimele locuri.

Atmosfera bună de la echipă este reflectată de rezultate. Băieții au răspuns bine la ceea ce le-am cerut. Lucrurile merg bine spre foarte bine la echipă. Jucătorii sunt mai conștiincioși.

Nivelul de la Liga a 2-a e mult sub cel din prima ligă, dar echipele de la Liga a 2-a au devenit însă mult mai organizate, acum meciurile sunt mai dificile", a zis Dan Alexa la Sport Total FM.

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
106452019897999
Eduard Girnita  •  02 Octombrie 2017, 22:10

Daca promoveaza o sa aiba soarta Colentinei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează