FOTBAL  »  LIGA 2  »  SATU MARE

Și-au amintit să-i mai și plătească! Jucătorii de la Satu Mare au avut parte de o surpriză

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2017 16:39

Pauza competiţională a venit bine pentru jucătorii de la Olimpia Satu Mare. Antrenorii şi jucătorii divizionarei B au încasat un salariu dintre cele patru restante pentru a detensiona, la timp, atmosfera de la echipă.

Fără obiectiv la acest final de sezon, unul în care eşecurile s-au adunat pe linie, Olimpia deschide etapa cu numărul 35 din eşalonul secund în meciul de la Târgovişte, contra Chindiei, programat vineri după amiază, de la ora 15.30.

Bogdan Andone a declarat că va rămâne până la finalul campionatului alături de jucători dar nu ştie dacă va continua mandatul la Olimpia şi în campionatul care urmează.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează