FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACIA UNIREA BRĂILA

Situație dramatică la un club de tradiție din Liga a 2-a: "Pierdem plutonul și începem să ne uităm în sus în clasament"

Articol de - Publicat joi, 29 martie 2018 11:30

Dacia Unirea Brăila a terminat doar la egalitate, 1-1, meciul de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea și echipa antrenată de Alin Pânzaru rămâne cantonată pe ultima poziție a clasamentului în eșalonul secund.

”Ne-am pierdut și inspirația și norocul. Am avut ocazii la 1-1, am făcut tot ce se putea în acest joc. Atât cred că s-a putut la momentul actual, nu am ce să le reproșez jucătorilor.

Lucrurile nu sunt deloc roz la echipă. Pierdem plutonul și începem să ne uităm în sus la clasament. Din păcate, locul și valoarea lotului sunt consecința situației grele din punct de vedere financiar din ultimii ani”, a declarat antrenorul brăilenilor, Alin Pânzaru, la Sport Total FM.

Dacia Unirea merge runda viitoare la Pitești, pentru jocul cu FC Argeș, un alt test important pentru Alexandru Pop și compania.

clasament2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
113057495799230
Dorin Dorin  •  01 Aprilie 2018, 14:45

multumiti primarului ca a pus orasul pe butuci,haide ,haide psd !

catalynn
catalynn  •  29 Martie 2018, 13:05

Io sper sa intre si Clinceni si Afumați in L1 pt a avea o liga cu adevarat sătească! :-))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează