FOTBAL  »  LIGA 2  »  SSC FARUL

SSC Farul are un nou patron! Ultimele detalii de la echipa proaspăt promovată în Liga a 2-a + Ce se întâmplă cu Marica

Articol de - Publicat luni, 16 iulie 2018 18:18

SSC Farul Constanța a avut mari probleme în această vară, echipa fiind la un moment dat în pragul desființării după ce suporterii n-au ajuns la un consens cu Ciprian Marica, cumpărătorul brandului "Farul".

Totuși, lucrurile s-au mai îndreptat și fanii s-au înțeles cu Ema Gavrilă, care a preluat echipa. Aceasta a fost candidată la Primăria Costinești și ex-șefa Organizației Locale a PSD Costinești. Fosta iubită a lui Alexandru, fratele lui Radu Mazăre, este un personaj bine cunoscut în Constanța și nu numai. Ema Gavrilă nu vine singură la SSC Farul. Surse GSP susțin că aceasta aduce cu ea un consorțiu al unor firme din Marea Britanie.

Se caută antrenor și jucători! 

Surse GSP mai informează că în acest moment constănțenii au pe masă o listă cu mai mulți antrenori care să ajungă la SSC Farul. De asemenea, lista conține și un număr mare de jucători.

La SSC Farul vor ajunge în această vară în jur de 20 de fotbaliști, lotul fiind nou într-o proporție foarte mare. O parte dintre jucători sunt străini. 

Ce face Marica?

Fostul internațional a preluat brandul Farul și a purtat mai multe discuții cu fanii echipei de Liga a 2-a. Nu s-a înțeles și aceștia au căutat pe altcineva.

Sunt șanse mari ca Marica să înființeze o nouă echipă, căreia să-i dea marca. Există posibilitatea de a prelua o echipă de Liga a 3-a sau chiar a 2-a. Ar urma să schimbe acesteia numele și să o mute la Constanța.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
bisisica.
bisisica.  •  17 Iulie 2018, 05:33
Postat de Costel Tudor pe 16 Iulie 2018, 20:52

Nu cred ca Marica va face purici mulți undeva ! Caracterul îl trădează , el având o părere mult prea buna despre el care nu-i conforma cu realitatea !!!

Marica a pacalit fotbalul ca nimeni altul, a primit salarii enorme pt. valoarea lui reala, iar la sfarsitul carierei a tradat pe Dinamo pt. cativa banuti aruncati de oier. I s-a rupt genunchiul chiar la meciul cu Dinamo ( karma ? ) si acum se viseaza afacerist/ manager la Constanta. Bine au facut suporterii constanteni ca l-au rejectat. Bravo lor !

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  17 Iulie 2018, 00:49
Postat de Liviu Maxim pe 17 Iulie 2018, 00:44

O sa mai fie o clona pesedista: SSC Farul Constanța.Fanii adevarati ai Farului Constanta nu trebuie sa lase echipa sa fie preluata de PSD!Asa au facut si cu Rapid( prin Academia Rapid), au facut o clona la Craiova. CSU preluata de PSD etc..

din pacate, fanii nu prea au de ales! ori se desfiinteaza, ori asta! pana una-alta, madam Gavrila declara ca a preluat doar cheltuielile fara a avea nici o functie de conducere! sunt curios cum o sa se impace asta cu banii veniti probabil de la PSD!

402222823625661
Liviu Maxim  •  17 Iulie 2018, 00:44

O sa mai fie o clona pesedista: SSC Farul Constanța.Fanii adevarati ai Farului Constanta nu trebuie sa lase echipa sa fie preluata de PSD!Asa au facut si cu Rapid( prin Academia Rapid), au facut o clona la Craiova. CSU preluata de PSD etc..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează