FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Steaua Armatei a început să vândă abonamente pentru noul sezon » Cât costă să vezi toate meciurile roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 15:37

CSA Steaua se pregătește de noul sezon și așteaptă să afle zilele viitoare dacă va putea să se înscrie în Liga a 4-a.

Între timp, Steaua Armatei a început să vândă abonamente pentru noul sezon. Profitând de sprijinul unei părți din fosta galerie a FCSB, oficialii speră să vândă toate cele 300 de abonamente în cel mai scurt timp. Prețul unui abonament este de 150 de lei.

130 de leicostă un abonament pentru fanii lui Dinamo, la peluză, în Liga 1

"CSA Steaua Bucuresti pune în vânzare, începând cu data de 21 august 2017, 300 de abonamente valabile pentru meciurile echipei de seniori, din ediția de campionat 2017-2018, de pe teren propriu. Abonamentele pot fi achiziționate de la bazinul Ghencea, de la casierie, dupa următorul program: în zilele de luni și miercuri, între orele 08:00 și 16:00, iar în zilele de marți, între orele 12:00 și 20:00. Prețul unui abonament este de 150 de lei"
Comunicatul emis de CSA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
adevarulgolgolut88
adevarulgolgolut88  •  18 August 2017, 02:15

Incheiere : - Avantaje : Se triaza intr-un final suporterii de rezultate ( pentru ca hai sa fim sinceri,majoritatea sustineau echipa pentru ca are cele mai multe titluri si trofee )si suporterii care au o pasiune pentru ceea ce inseamna intr-adevar Steaua ( indiferent de liga,performante ,greutati) S-a scapta de asocierea brandului Steaua cu aceasta conducere formata din persoane care au fost dovediti infractori si condamnati in consecinta - Dezavantaje: Niciunul Concluzie : Steaua este una singura ! Lasati “Naomi” sa sustina si sa creada ce vor ei ! CALITATE NU CANTITATE!

adevarulgolgolut88
adevarulgolgolut88  •  18 August 2017, 02:14

Dar ce drepturi tv s-ar mai plati pentru o liga fara Steaua?! Cati s-ar mai uita la emisiuni?! Cati ar mai cumpara ziare?! 4. Ce a cumparat atunci de fapt Becali? Iarasi simplu : Lotul echipei si locul in Divizia 1. Sunt si alte exemple de echipe care au cumparat locul in divizia 1 cu lot cu tot de-a lungul timpului ( ex: Pandurii – International Curtea de Arges -> Asta insemna ca Pandurii de fapt sunt Curtea de Arges?! ) 5. “ Nu conteaza ce zice instanta! Pentru mine Fc FCSB este Steaua!” Asta mi se pare cel mai bun exemplu de persoana care nu s-a dezvoltat din punct de vedere al intelectului. Si eu pot sa consider ca pe toti va cheama “ Naomi” indiferent ce nume aveti in certificatul de nastere ca “nu ma intereseaza ce zice legea” Pe intelesul fcfcsbistilor care n-au priceput o iota din ce am scris mai sus : Daca eu sunt propietarul unei case si va iau pe voi in chirie ,indiferent ca aduceti imbunatatiri acelei case , ca o mentineti curata si frumoasa, ca voi o folositi ....asta NU VA FACE PE VOI PROPIETARI !!! Si in orice moment va pot trimite la plimbare... ati prins analogia? Fcsibisti translate : Analogie = Asemanare intr doua sau mai multe notiuni,situatii,fenomene. Tin sa precizez ca nu am spus nici o clipa ca Becali nu a fost pacalit cand a semnat actele,insa acestea sunt consecintele si urmarile unui intelect limitat.

greeneyed_snake
greeneyed_snake  •  17 August 2017, 21:28

Niște ratați, considerați gazetari scriu și ei la gazetă.... nu există steaua armatei "-"saracule" de gazetar!!!", cum ți-ar spune ciobanul Fcsb-ist. Este CSA Steaua București!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează