LIGA B    •   CHINDIA TÂRGOVIȘTE - AFC HERMANNSTADT 1-1

Știm numele ambelor formații promovate în Liga 1 » Meciul dintre Târgoviște și Hermannstadt a tranșat lupta

FOTO: Facebook @AFCHermannstadt

FOTO: Facebook @AFCHermannstadt

Duminica, 13 Mai

AFC Hermannstadt a promovat matematic în Liga 1 după egalul din deplasarea de la Târgoviște, scor 1-1. Sibienii, calificați deja în finala Cupei României, aveau nevoie de cel puțin un punct în deplasarea de la Târgoviște pentru a-și îndeplini și celălalt obiectiv al sezonului, promovarea în primul eșalon.

Meciul a început cum nu se poate mai bine. Sabin Lupu a deschis scorul după doar 4 minute, din centrarea lui Curtean, profitând de ieșirea greșită a portarului advers. Scorul final a fost stabilit înaintea pauzei, de Cherchez, căpitanul gazdelor. Repriza secundă a fost una liniștită, fără ocazii importante de gol.

AFC Hermannstadt i s-a alăturat Dunării Călărași în rândul echipelor promovate în Liga 1. Chindia Târgoviște va termina cel mai probabil pe locul 3, poziție care o va trimite la baraj, împotriva formației de pe locul 6 din play-out-ul primului eșalon. 

Vezi și: AFC Hermannstadt intră în istorie » Ce s-a întâmplat în precedentele 14 finale de Cupa României în care au evoluat formații din eșaloanele inferioare

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase