FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

FOTO&VIDEO Fanii rapidişti au făcut spectacol în Giuleşti alături de o parte a jucătorilor

foto: Cristi Preda +8   FOTO
foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 21:12

UPDATE 18:45 Aproape 1.500 de susţinători ai giuleştenilor au făcut un adevărat spectacol în Giuleşti şi şi-au demonstrat susţinerea pentru echipa care va juca în liga secundă.

Imediat după finalul conferinţei de presă la care au participat Nicolae Cristescu, Grigore Sichitiu şi Ionuţ Voicu, fanii Rapidului s-au instalat la peluză şi au început să scandeze exact ca la un meci. O parte din jucători au urcat alături de suporteri şi s-au alăturat scandărilor galeriei, în tribuna împodobită cu bannere cu mesaje de genul: "Ne-aţi plimbat din A în B, să vă faceţi poftele" sau "Chiar de inima ne doare, rapidişti în continuare".

Dintre fotbalişti au lipsit cei proaspăt aduşi la echipă, dintre care o mare parte nu vor continua la formaţia antrenată de Marian Rada. Cristescu a anunţat la conferinţă că nu toţi dintre cei nou-veniţi vor continua în liga a 2-a: "Unii au pretenţii financiare de Liga 1, nu-i putem ţine".

Daniel Pancu, căpitanul echipei, n-a luat parte la evenimentele din Giuleşti din această seară.

Vezi AICI VIdeo

------------


UPDATE 18:00 Fanii rapidişti au pregătit deja bannere cu mesaje de susţinere pentru club, după ce au primit azi vestea că echipa a fost retrogradată în liga a 2-a, iar conform decizie TAS Chiajna va reveni în Liga 1.

Suporterii au afişat la stadionul Giuleşti bannere cu mesajele: "Mereu ne-aţi lovit, inimile noastre rămîn lîngă Rapid" şi şi-au anunţat susţinerea pentru echipă şi în liga a 2-a: "Un nou început".

UPDATE / Rapidiştii vor susţine şi o conferinţă de presă în această seară de la 18:00 şi confirmă faptul că suporterii se vor întîlni cu jucătorii la stadionul Giuleşti.

********

Rapid va merge în liga secundă după decizia TAS din această după-amiază, dar jucătorii Rapidului au programată o întîlnire cu suporterii.

Cele două părţi se vor întîlni la ora 18:30 la stadionul Giuleşti. Cel mai probabil şi noul finanţator Nicolae Cristescu va fi prezent în Grant.

Suporterii giuleşteni au anunţat că vor participa la antrenamentul Rapidului încă de ieri, dar pentru a-i susţine pe jucători înaintea derby-ului cu Steaua.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
white_sand
white_sand  •  03 August 2013, 01:41

Tot ce-mi doresc e sa nu se intample falimentul ala de care se zvoneste... Ar fi bine ca Rapidul sa-si construiasca o echipa in sezonul asta, s-o sudeze si sa revina in prima liga, acolo unde ar trebui sa fie! Hai rapidistilor! Istoria nu poate fi stearsa, fiindca faceti parte din ea! Hai Rapid!

dreamer123
dreamer123  •  03 August 2013, 00:05

poate e mai bine asa...

spinoza
spinoza  •  02 August 2013, 23:39

Sunt sigur ca veti reveni urgent! Aveti suporteri adevarati si o echipa frumoasa! Bafta!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează