FOTBAL  »  LIGA 2  »  INTENȚIE

Surpriză: Mirel Rădoi s-ar putea implica la o echipă de mare tradiție din fotbalul românesc

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 17:01

UTA joacă, mâine după amiază, la Pitești, cu FC Argeș, în ultima etapă a campionatului Ligii a II-a cu o echipă alcătuită, în mare parte, doar din juniori. Doar trei seniori se vor afla în garnitura condusă, pentru ultima oară, de Ionuț Popa.

Vine Mirel Rădoi?

UTA ar putea avea din sezonul viitor alți investitori, vorbindu-se și de o posibilă implicare a lui Mirel Rădoi, care ar putea intermedia sosirea unor oameni de afaceri arabi.

Nu e prima dată când fostul căpitan al Stelei ar vrea să se implice la o echipă de club. A purtat negocieri timp de mai multe luni pentru a o prelua pe Juventus București alături de alți oameni de afaceri. 

Ionuț Popa: "Liga a 2-a de anul viitor e aproape de nivelul Ligii 1" 

Experimentatul antrenor Ionuț Popa face deja o radiografie a sezonului care urmează la nivelul celui de al doilea eșalon competițional, chiar dacă nu va mai continua pe banca arădenilor.

”Liga 2-a se va apropia ca valoare de Liga 1. Sunt echipe de mare tradiție, trebuie să ai bani, să ai jucători buni, altfel nu poți să faci lucruri bune în viitorul campionat”, a precizat Popa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1635028856730231
Marco Boos  •  31 Mai 2018, 19:35

giro ce zici?

sexilian
sexilian  •  31 Mai 2018, 17:34

vrea sa vina la ARAD poate scoate si el o diploma de bac,aerul la malul muresului e special,limpezeste minti grele.......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează