FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Surpriză! O echipă de tradiție a României vrea să-l fure pe Grozav: "Are pe masă oferta noastră"

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 16:03

Petrolul i-a înaintat o ofertă lui Gicu Grozav într-o perioadă în care internaționalul român este curtat intens și de alte grupări din țară sau străinătate, printre care și Dinamo.

" Grozav are oferta noastră pe masă. A mai fost aici, știe ce înseamnă Petrolul, este iubit de suporteri, așa că ar fi un cadru bun pentru el.

Așteptăm să ia o horărâre. Luăm avionul, mașina, trenul, orice și mergem să parafăm angajamentul dacă Grozav acceptă oferta noastră”, a punctat astăzi Cristi Vlad, președintele Petrolului.

"Gicu trebuie să revină cât mai repede, indiferent de echipă. Cu cât stă mai mult în afara terenului cu atât îi va fi mai greu să revină la potențialul cunoscut", a punctat, pe aceeași temă, și antrenorul "lupilor galbeni", Leo Grozavu.

Citește și: Dinamo, tot mai aproape de încă un transfer important: "Își dorește să vină la noi"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
116318208879996
Costica Costica  •  29 Septembrie 2018, 12:57

bine ba dinamo ce are nu cred ca ii dati mai mult ca negoita iar dinamo e dinamo nu huliganii din galeriea petrolului

mosvasile
mosvasile  •  28 Septembrie 2018, 18:55

Galeria ploiestenilor il huiduia, iar Grozav- dupa ce a inscris un gol-la randul lui i-a injurat!

861553623922104
Gigel Borcanel  •  28 Septembrie 2018, 18:28

Du-te repede Grozav la Petrolul, după nişte antrenamente de kung fu te pune tizul tău, antrenorul, la punct şi cu pregătirea fizică.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează