FOTBAL  »  LIGA 2  »  SURPRIZĂ

Surpriză uriașă în Liga a 2-a! Au venit cu 15 jucători, dar au reușit să încurce o echipă cu pretenții de promovare

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 10:13

Surpriză mare la Mioveni în disputa dintre echipa locală, angrenată în lupta pentru promovare, şi Foresta Suceava.

Oaspeţii au făcut eforturi mari pentru a ajunge la o dispută care i-a găsit pe vizitatori cu doar 15 jucători trecuţi pe foaia de joc din cauza problemelor mari de efectiv pe care le traversează echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu.

Consideraţi drept victime sigure, în actualele circumstanţe fotbalistice de la Suceava, echipierii Forestei au plecat cu un punct de la Mioveni şi nu puţin a lipsit ca victoria să le aparţină vizitatorilor.

"Băieţii au dat dovadă de caracter şi au luptat cu ardoare pentru puncte. Sper ca situaţia echipei să se lămurească săptămâna aceasta după ce am trecut prin clipe extrem de grele în ultima perioadă", a spus Tudoreanu după remiza, 2-2, de la Mioveni.

Foresta joacă, acum, miercuri, acasă, cu FC Braşov, o altă pretendentă la promovare care vine odihnită pe Areni după ce astat la finalul săptămânii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează