LIGA B    •   LIGA B

Timişoara încearcă să supravieţuiască în Liga a 2-a cu tineri de la loturile naţionale!

Vineri, 10 August 2012

Poli Timişoara trece prin clipe foarte grele, avînd un lot format din jucători tineri şi din fotbalişti care au jucat în carieră doar prin Liga a 3-a.În aceste condiţii, bănăţenii caută fotbalişti liberi de contract care să ajute clubul să supravieţuiască în eşalonul secund în acest sezon.

Violeţii au transferat zilele trecute doi jucători tineri, cu prezenţe la loturile naţionale de juniori. Petre Goge (20 de ani) şi Radu Miron (21 de ani) sînt jucătorii Politehnicii.

Goge, care evoluează ca mijlocaş stînga sau dreapta, a jucat în carieră şi în Liga 1, pentru Unirea Urziceni şi FCM Tîrgu Mureş, în timp ce Miron, care este fundaş stînga, a cochetat doar cu Liga secundă, dar s-a pregătit şi cu Ceahlăul Piatra-Neamţ.

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

violamanist  •  11 August 2012, 16:43

ripensiatimisoara.ro

reality  •  10 August 2012, 22:07

eu vreau sa ma lamuresc prima data cine minte? Domnul Robu care spune ca a reusit sa faca ACS Politehnica sau ProSport si CEx care spun ca nu echipa din Timisoara se numeste ACS Recas? Asta asa ca sa se afle odata adevarul ca de minciuni sunt satul, in ultimii 2 ani doar de minciuni am avut parte de la Iancu... sper din suflet ca domnul primar RObu sa nu minta.

sandu2010  •  10 August 2012, 18:41

Si cand te gandesti ce a fost Poli mai anii trecuti ca se batea pt locul 1 in liga 1, si acum nu mai au nici un jucator de doamne ajuta, te intristezi profund, spectatorii nu mai vin la meciuri decat maxim 5000 si asta in cazuri de exceptie, vai si amar am ajuns.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase