FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Transfer la Metaloglobus! A luat un jucător care a trecut pe la Dinamo și Chiajna

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 12:28

Metaloglobus, formație antrenată din această iarnă de Alin Chița a parafat transferul unui mijlocaș cu mare experiență și trecut de primă ligă.

Sorin Ispir a devenit, cu acte în regulă, jucătorul divizionarei B după ce s-a despărțit, în această iarnă, de CS Afumați.

În perioada următoare Metaloglobus va înregimenta alți doi jucători cu mare experiență pentru completarea lotului de jucători.

Divizionara "B" a răspuns favorabil la invitația făcută de Juventus București pentru disputarea unei partide amicale pe data de 26 ianuarie.

Metaloglobus va rămâne în București pe toată perioada de pregătire a noului sezon, cantonamentul centralizat urmând să se desfășoare, pe durata a zece zile, în Capitală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează