FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Transfer pentru FC Argeș! Echipa lui Săndoi a luat unul dintre cei mai buni jucători de la rivala CS Mioveni

Articol de - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 17:07

Emil Săndoi își conduce astăzi jucătorii în cantonament pentru parcurgerea celei mai importante etape de pregătire în perspectiva noului sezon.

Locația aleasă de conducătorii ”vulturilor violeți” este Curtea de Argeș unde există condiții ideale pentru această perioadă a sezonului.

Printre jucătorii care au făcut deplasarea se află și fundașul central Costinel Gugu, ultima dată la CS Mioveni. Apărătorul central trecut și prin Franța a ajuns la Pitești și completează o linie defensivă care îl mai cuprinde și pe apărătorul lateral Alin Buleică, nou venit la Pitești și el. 

Gugu a evoluat în Franța la Le Havre, în timp ce în România a mai purtat tricoul unor grupări precum ASA Târgu Mureș, CS Turnu Severin, asta până a ajunge la Mioveni. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează