FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Transfer pentru Petrolul! "Găzarii" au adus un jucător cu peste 100 de meciuri în tricoul "lupilor"

Articol de - Publicat miercuri, 29 august 2018 18:48

Petrolul a reușit să obțină semnătura unui jucător cu o bogată experiență competițională. Laurențiu Marinescu a adunat, la 34 de ani, 238 de meciuri în primul eșalon dintre care 104 în tricoul ”lupilor galbeni”.

Fotbalistul s-a despărțit, în vară, de FC Voluntari, unde activa din 2016, pentru a semna cu Dunărea Călărași.

Colaborarea cu formația antrenată de Dan Alexa a fost unul de scurtă durată și experimentatul mijlocaș a decis, imediat după rezilierea înțelegerii, să accepte oferta venită de la Petrolul.

"Găzarii" îl antamaseră, cu o zi înainte, și pe atacantul olandez de 23 de ani Jeroen Lumu, care a jucat ultima oară în India, la Delhi Dynamos.

În schimb, ploieștenii s-au despărțit de Noe Acosta, un mijlocaș spaniol de 34 de ani care semnase acum două săptămâni cu Petrolul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează