FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFERURI

Transferuri importante la un club din Liga a 2-a » Au produs 18 goluri împreună și merg la o rivală

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 20:58

Sportul Snagov, locul 10 în sezonul recent încheiat din Liga a 2-a, s-a întărit cu doi dintre cei mai productivi jucători din liga secundă.

Formația ilfoveană s-a înțeles astăzi cu mijlocașul Cătălin Hlistei (23 de ani) și cu atacantul Darius Buia (24 de ani), fotbaliști care în sezonul trecut au evoluat pentru UTA. Cei doi au avut evoluții extrem de consistente la "Bătrâna Doamnă", reușind să înscrie împreună nu mai puțin de 18 goluri în ultimul sezon. 

"Ne-am dorit mult acești jucători. Suntem convinși că ne vor ajuta mult în sezonul următor. E clar că au valoare, au demonstrat asta. Eu îi cunosc bine și știu ce calitate au. Așteptările sunt mari, dar sunt convins că nu ne vor dezamăgi", a declarat Gyusi Balint, antrenorul Sportului Snagov.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează