FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFERURI

Transferuri importante pregătite de un club din Liga 2-a: antrenorul vrea să aducă jucători de la FCSB

Vlad Achim, al doilea din stânga, e unul dintre jucătorii doriți de Săndoi // FOTO: Raed Krishan
Vlad Achim, al doilea din stânga, e unul dintre jucătorii doriți de Săndoi // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 15:05

Emil Săndoi va reveni din această iarnă în antrenorat, urmând să preia banca tehnică a divizionarei secunde FC Argeș.

Fostul jucător al "Craiovei Maxima" are planuri mari la gruparea argeșeană, care se află în prezent pe locul 7, și s-a arătat interesat de împrumutul a doi jucători de la FCSB.

"Eu port discuţii cu cei de la FC Argeş de mai mult timp, dar m-am înţeles să preiau echipa din această iarnă. Încă nu am semnat, dar o voi face în cel mai scurt timp. Deja le-am dat programul celor de la club.

Nu voi da jucători afară de la echipă. Asta să fie clar încă de la început. O să discut şi cu Dică dacă ne poate ajuta cu unul doi jucători de la ei. Enceanu este un jucător bun. Şi Achim este un jucător foarte bun, dar sunt sigur că el nu vrea să vină în Liga 2", a declarat Săndoi, potrivit Fanatik. 

Vlad Achim (28 de ani) a prins doar șase meciuri în acest sezon, dar șansele să accepte un împrumut în liga secundă sunt extrem de mici.

În schimb, Rareș Enceanu (23 de ani) ar putea fi o soluție pentru FC Argeș, acesta fiind în repetate rânduri împrumutat de echipa roș-albastră.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează