FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Trebuia să fie viitorul din atacul lui Dinamo, dar cariera lui a luat-o la vale! Unde s-a transferat acum, la 26 de ani

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 12:55

Gelu Velici avea 22 de ani când pleca de la Ceahlăul pentru a semna cu Dinamo. Nu s-a adaptat în "Groapă", unde în 7 meciuri n-a dat niciun gol.

A mai jucat apoi la formații precum Fortuna Poiana Câmpina, Național Sebiș, Cetate Deva, Dunărea Călărași și CSM Lugoj. La ultima a dat 20 de goluri în 26 de meciuri, motiv pentru care a fost luat de ASU Poli Timișoara în această vară, așa că în sezonul viitor va evolua în Liga a 2-a.

"Aş putea spune că aştept de câţiva ani acest telefon, de la Politehnica Timişoara! Mă bucur că a ajuns Cosmin Petruescu la Timişoara şi, de asemenea, mă bucur că am reuşit şi eu un sezon bun la Lugoj şi că astfel l-am convins să mă ia cu el la Poli.

Nu am niciun meci jucat pe «Dan Păltinişanu» pentru Politehnica, în faţa suporterilor. Am plecat de acasă de la 19 ani şi am avut tot timpul acest regret. Sper să profit de această şansă, îmi doresc să formăm o echipă cât mai bună, iar prin rezultatele noastre să-i mulţumim pe suporteri", a declarat Velici conform liga2prosport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close