LIGA B    •   PETROLUL

Trei nume de antrenori pe lista Petrolului » "Găzarii" concurează cu un club de tradiție

Gyusi Balint

Gyusi Balint

Articol de — Vlad Nedelea Luni, 04 Iunie

Petrolul Ploiești a promovat în Liga a 2-a și caută înlocuitor pentru Romică Ciobanu."Găzarii" au pe listă trei nume de antrenori în acest moment: Daniel Oprița (CSMS Reșița, liga a treia), Mihai Teja (liber de contract) și Gyusi Balint (Csikszereda, liga a treia).

Gyusi Balint (39 de ani) a purtat mai multe runde de negocieri cu oficialii Petrolului în ultimele zile, iar în perioada următoare va lua o decizie.

Totodată, Gyusi Balint e și pe lista noii echipe care se va crea în Brașov, în Liga a 2-a, unde formația fanilor lui FC Brașov din al patrulea eșalon va fuziona cu FC Snagov. Antrenorul ar putea să o aleagă pe FC Brașov pentru că ar lucra în orașul natal. De altfel, tehnicianul a mai antrenat-o pe FC Brașov în prima parte a anului 2015.

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

magic4ever  •  05 Iunie 2018, 15:33

De ce renunta la antrenorul care ia ajutat sa promoveze?

viodra  •  05 Iunie 2018, 00:07

Nu prea inteleg...!!!Chiar nu mai exista nimeni din fostii fotbalisti celebrii petrolisti,care sa antreneze echipa? Nu cred ca sunt prea "scumpi" Este foarte i.portanta pregatirea de vara...si nu subliniez faptul ca ar trebui adusi cativa jucatori cu meciuri in picioare jucate prin ligile superioare. Mai ales acum cand ar fi un moment favorabil cu multi jucatori "retrogadati"si liberi de contract! Astept cu nerabdare campania din vara asta! Succes si HAI PETROLUL!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase