FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

ULTIMĂ ORĂ » Fuziune între o echipă de tradiție și un club din Liga a 2-a! Al doilea eșalon se îmbogățește cu încă un nume important

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 18:52

Liga a 2-a va fi de la anul mai bogată cu încă o echipă de tradiție, cu apariții chiar și în Liga 1 în urmă cu aproape 20 de ani.

Consiliul Local din Reșița și-au dat acordul privind asocierea echipei CSM Reșița cu Luceafărul Oradea, formație controlată de omul de afaceri Nicu Sarcină, iar echipa din Valea Domanului va juca astfel în Liga a 2-a.

Expressdebanat.ro anunță că această decizie presupune mutarea celor de la Luceafărul Oradea la Reșița. De asemenea, Consiliul Local Reșița se va ocupa de întreținerea bazei sportive și de echipele de juniori, mai anunță sursa citată.

Mai mult, stadionul "Mircea Chivu" ar urma să dispună în curând de o instalație de nocturnă, iar echipa va avea ca obiectiv promovarea în Liga 1.

Astfel, în Liga a 2-a pe lângă Petrolul, FC Argeș, Poli Timișoara, UTA Arad, Farul, U Cluj, Jiul Petroșani, Ripensia și posibil FC Brașov, va juca și CSM Reșița.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
110146613198286
Gabi Simon  •  14 Iunie 2018, 00:34

Sa nu uitam si Bacaul care evolueaza de acum tot om liga a 2 a. Referitor la Liga 1 ce sa spun ca sa dorit si se doreste ca echipe satesti de linga Bucuresti sa fie acolo,de aceea am ajuns o rusine cu fotbalil de calitate,a-ti vazut si azi Vpluntari sa chinuit la baraj sa ramina om prima liga.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  13 Iunie 2018, 22:22

mai interesanta liga 2, decat liga 1 , formata din echipe din bucale si ilfov...

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  13 Iunie 2018, 21:20

Fotbalul romanesc se aseamana tot mai mult cu talcioc.Se cumpara si se vand echipe , branduri , culori , palmarese.Mai stie cineva unde sunt vechile echipe?Mai exista ele?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează