FOTBAL  »  LIGA 2  »  LITIGIU

Un club din România a dat în judecată 13 jucători şi FRF!

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 16:18

Pandurii Târgu Jiu, formaţie retrogradată la finalul sezonului trecut, a dat în judecată 13 jucători şi Federaţia, după ce fotbaliştii în cauză au refuzat să mai iasă pe teren după pauza meciului cu ASA Târgu Mureş, jucat în decembrie anul trecut.

Meciul jucat pe 18 decembrie 2016, între ASA Târgu Mureş şi Pandurii, s-a terminat după doar 45 de minute, când scorul era 2-0 pentru gazde, pentru că gorjenii au refuzat să mai iasă pe teren şi să joace pe gazonul îngheţat (detalii AICI). 

Conform pandurul.ro, oficialii echipei din Târgu Jiu au decis să dea în judecată jucătorii care au refuzat să mai iasă pe teren la acel meci, dar şi FRF, acuzând că au pierdut pe nedrept trei puncte la masa verde.

Marin Golea, administrator special la Pandurii, susţine că doreşte să recupereze amenda de 113.400 de lei primită de la Federaţie în urma meciului cu ASA. În cazul în care îşi va recupera banii de la Federaţie, clubul va renunţa la procesele avute contra jucătorilor.

"Am deschis și procese împotriva jucătorilor, deci pe două fronturi încercăm să recuperăm sumele. În cazul în care pierdem acest proces, recuperăm banii de la ei, pentru că ei au părăsit terenul. Eu trebuie să iau toate măsurile de siguranță ca să nu pun în pericol creditorii și să asigur funcționarea clubului.

Am făcut acțiuni individuale, în funcție de salariul fiecăruia. Cei care au salariile mari vor avea foarte mult de plătit. Să vedem, este o acțiune în civil pe care pot să o retrag în momentul în care câștigăm în partea cealaltă", a spus Golea, citat de pandurul.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează