FOTBAL  »  LIGA 2  »  RETRAGERE

Un fost campion al României cu Unirea Urziceni s-a retras la 40 de ani!

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 14:32

Dacia Unirea Brăila nu se va mai baza în campionatul viitor pe un duet care a reușit în condiții grele menținerea echipei în cel de al doilea eșalon competițional.

După Alin Pânzaru care a decis, după șase ani, să renunțe la colaborarea cu Dacia a venit rândul lui Sorin Frunză să pună capăt activității ca jucător.

"Am mers la Galați special pentru a vorbi cu Sorin. Ne-a anunțat că nu mai continuă și că se va dedica activității la Școala de Fotbal pe care o are. Ne-am despărțit cu lacrimi în ochi", a punctat Vasile Popa, vicepreședintele Daciei, după întâlnirea cu experimentatul mijlocaș.

Sorin Frunză a îndeplinit la Brăila funcția de director sportiv, dar a coborât pe gazon de fiecare dată când a fost nevoie de serviciile acestuia.

Sorin a trecut în cariera sa pe la cluburi precum Poli Timișoara, Jiul Petroșani, FC Vaslui, Universitatea Craiova, FC Botoșani, Unirea Urziceni, Rapid, Oțelul. La Brăila a dat 24 de goluri în 139 de meciuri.

Alături de Unirea Urziceni a câștigat campionatul în sezonul 2008-2009.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close