FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Un fost campion al României poate intra în istorie! Are 40 de ani și își poate prelungi contractul cu încă 3 sezoane

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2018 17:07

Dacia Unirea Brăila a câștigat la Șiria disputa cu UTA, scor 5-1, și dispută, sâmbătă, un meci decisiv pentru rămânerea în eșalonul secund în compania unei alte formații aflate în criză de puncte, Pandurii Târgu Jiu.

Chiar dacă a renunțat înaintea disputei cu UTA la trei jucători, ale căror contracte au fost reziliate, Alin Pânzaru a avut la dispoziție un efectiv compus din 20 de jucători la Șiria.

"Lotul nostru a rămas unul competitiv cu toate măsurile pe care le-am luat la adresa unor jucători. L-am chemat din nou pe teren pe Sorin Frunză care a fost exemplar.

Dacă aș fi conducătorul Daciei Unirea Brăila, i-aș prelungi cu încă trei ani contractul la felul cum arată când intră pe teren", a declarat Alin Pânzaru după succesul de la Șiria care a apropiat Brăila de rămânerea în eșalonul secund.

Sorin Frunză are 40 de ani și este, oficial, directorul sportiv al echipei brăilene pe care o ajută, în continuare, și pe gazon, atunci când Alin Pânzaru are nevoie de serviciile experimentatului mijlocaș. Fotbalistul a câștigat titlul în Liga 1 în sezonul 2008-2009, cu Unirea Urziceni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Mai 2018, 00:24

nu intereseaza pe nimeni ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează