FOTBAL  »  LIGA 2  »  AJUTOR

Un fost campion cu Astra a făcut un gest minunat: cum a profitat de pauza competițională

Articol de - Publicat joi, 08 martie 2018 14:58

Daniel Florea, fost campion al țării cu Astra, încearcă, în acest sezon, să își aducă aportul la promovarea Chindiei Târgoviște în primul eșalon competițional.

Târgovișteanul arată o generozitate de suflet în afara terenului de joc odată cu implicarea sa deosebită într-un proiect umanitar la Ploiești.

Marcat din vremea când activa la Astra de interesul unor entuziaști locali la adresa oamenilor nevoiași din Ploiești, Florea s-a implicat în campania care oferă, în fiecare sâmbătă, câte un meniu complet la nu mai puțin de 170 de familii modeste din Ploiești și împrejurimi.

Fotbalistul s-a aflat la Ploiești, la finalul săptămânii trecute, atunci când campionatul la nivelul eșalonului secund a fost întrerupt, și a participat la prepararea meniurilor și distribuirea lor către cei care beneficiază, sâmbătă de sâmbătă, de generozitatea, implicarea și bunătatea unor oameni ca Daniel Florea

"Nu vreau ca acest gest să iasă în relief. Încă din vremea când jucam la Astra am fost implicat. Am fost convins și de aportul unor oameni care fac totul benevol pentru semeni ai noștri aflați în dificultate", a punctat experimentatul atacant dâmbovițean.

florea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
912758988763001
Cupcea Aurel  •  08 Martie 2018, 21:02

Frumos gest ! Domnul sa te binecuvinteze !!!

costelmarcoo
costelmarcoo  •  08 Martie 2018, 19:15

"A-si aduce aportul", domnule ziarizd? Bag sama ca matale nu esti Eminescu, ca sa-ti putem tolera 'coborarile in jos'

cneius
cneius  •  08 Martie 2018, 18:40

Bravo !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează