FOTBAL  »  LIGA 2  »  INVESTIȚII

Un milionar în euro preia o echipă din liga a 2-a și promite promovarea imediată

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 09:22

Director pe Europa al companiei cehe APS Holding, Victor Angelescu, 34 ani, va prelua 50% din acțiunile clubului ilfovean FC Snagov. Milionar în euro, omul de afaceri vrea să aducă Snagovul în L1 în 2019.

Încă o forță financiară se pregătește să apară în fotbalul românesc.

Divizionara secundă FC Snagov va fi preluată, cu 50% din acțiuni, de omul de afaceri Victor Angelescu, director pe Europa al companiei cehe APS Holding, specializată pe investiții, recuperare de credite neperformante, imobiliare.

Ținta imediată: promovarea în L1 în sezonul 2018-2019, cu un buget de peste un milion de euro, care va fi pus la bătaie pentru atingerea obiectivului!

12e numărul țărilor din Europa în care APS Holding își desfășoară activitatea: Angelescu gestionează întregul lanț al companiei

"Investesc pe termen lung"

Figură low-profile în business-ul românesc, Angelescu este deja milionar în euro la 34 de ani și urmează să intre cu fonduri proprii la echipa ilfoveană, unde va fi partener egal cu Cătălin Rufă.

"Prin relațiile mele, vom aduce lângă club și sponsori importanți. Un contract deja a fost semnat, în câteva săptămâni vor urma altele. Nu va fi un proiect de scurtă durată, nu e nici o platformă pentru a intra în politică sau la federație, cum am auzit deja speculații, ci pur și simplu doresc să investesc pe termen lung pentru performanță. Fotbalul e un hobby", a punctat Angelescu pentru GSP.

10e locul pe care-l ocupă în prezent FC Snagov în L2: a strâns 26 de puncte în prima parte a sezonului

Academie și stadion nou

Proiectul de la Snagov va cuprinde, de asemenea, dezvoltarea unei Academii și construirea unui nou stadion de circa 6.000-7.000 de locuri pe locul celui actual. De dosarul legat de arenă se ocupă deja autoritățile locale, complexul urmând să fie ridicat cu finanțare de la Compania Națională de Investiții.

"Victor Angelescu e un tânăr care a avut legături cu fotbalul, a fost junior la Sportul Studențesc, iar acum vine lângă noi să ne ajute. Eu am crescut în spiritul performanței, așa că îmi doresc să atacăm Liga 1 din campionatul următor, dar va depinde de buget, infrastructură"
Valeriu Răchită, manager general FC Snagov

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
zecs93
zecs93  •  31 Ianuarie 2018, 16:12

de ce sa bagi bani la o echipa sateasca cand Dinamo,Rapid si alte echipe au nevoie ca de aer de finantatori de genu !!! Ma rog !!!

cneius
cneius  •  31 Ianuarie 2018, 13:52
Postat de onduku pe 31 Ianuarie 2018, 12:05

Iar o alta pseudolocalitate? De ce n-a mers la FC Arges?

Probabil la Snagov sint interesele...lacul, proprietati, etc

reddogsv
reddogsv  •  31 Ianuarie 2018, 12:56

In orice proiect trebuie sa se bage si o RUFA! Succes!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează