FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Un nou proces pentru FRF! Curtea de Apel a dat dreptate clubului Pandurii după decizia care a dus la retrogradare: "Vrem 1,5 milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 14:28

Curtea de Apel Bucureşti a decis anularea hotărârii date de FRF, care a refuzat recursul celor de la Pandurii, după ce echipa a pierdut la "masa verde" meciul cu ASA, 0-3, și a fost penalizată cu 3 puncte, după ce a refuzat să continue meciul cu mureșenii, din cauza stării gazonului.

Acum, cazul se va judeca pe fond, dar situația este una ciudată. Dacă Pandurii nu pierdea meciul și nu era penalizată, echipa din Târgu Jiu ar fi rămas în Liga 1, depășindu-le pe Chiajna și ACS Poli.

Totuși, sunt șanse mici ca echipa să fie reprimită acum în Liga 1, dar președintele clubului, Marin Condescu, speră să recupereze banii pierduți ca urmare a retrogradării, aproximativ 1,5 milioane de euro.

"Este cea mai importantă victorie. Curtea de Apel a respins toate cererile formulate de FRF şi a decis că este competentă să judece conflictul dintre noi. A doua speţă care s-a judecat este că noi am cerut în iunie suspendarea deciziei Comisiei de Disciplină, adică pierderea a 6 puncte şi amenda care ne-a fost dată.

Ne judecăm pentru că regulamentele FRF sunt de partea noastră. Vom primi cel puţin banii pe care i-am pierdut prin decizia Comisiei. Vorbim apoi de drepturile de televizare, sponsori, publicitate. Sunt cel puţin 1,5 milioane de euro", a declarat Condescu pentru gorjeanul.ro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  15 Septembrie 2017, 00:45

"Totuși, sunt șanse mici ca echipa să fie reprimită acum în Liga 1" - conform precedentului cu Chiajna, gorjenii sunt indreptatiti sa fie reprimiti in cazul ca au dreptate.

liviuemil
liviuemil  •  14 Septembrie 2017, 20:30

Sa plateasca FRF-ul toate oalele sparte, ca au de unde. Toti cei implicati in acest caz dati afara si fara drept de a mai practica aceiasi meserie pe viata. Demisia intregii conduceri a FRF!

corectu
corectu  •  14 Septembrie 2017, 17:48

Daca au acceptat sa joace meciul,nu poti face la pauza ce vrei.Asa ca Pandurii se vor alege cu praful de pe toba.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează